Vem passar HealingHOOK® för?

Tack vare den innovativa designen kan Healing Hook användas av nästan alla. Nedan är några av de vanligaste grupperna som har funnit kroken användbar.

För slutarbete

En statisk sittställning framför datorn orsakar många av hälsoproblemen i vårt samhälle idag. Att arbeta vid tangentbordet gör ryggen styv och gör att axlarna fastnar. Healing Hook är datorarbetarens bästa hjälpmedel för självständigt muskelunderhåll. Behandla speciellt plattformsområdet och trapeziusmuskeln ovanför axeln. En stram trapeziusmuskel, eller fastnade axlar, orsakar en stor del av huvudvärken. När musklerna sitter fast får hjärnan inte tillräckligt med syre. Vid syrebrist är hjärnans funktion svagare än i ett optimalt tillstånd, så genom att kroka får du också mer vett för dig själv!

För dig som jobbar fysiskt

I yrken där det krävs att medarbetaren ska ha en statisk stående position eller vissa repetitiva rörelser får musklerna lätt ont. Särskilt stående arbetare har många ryggproblem orsakade av icke-ergonomiska arbetsställningar. Situationen kan förbättras genom att investera i din egen ergonomi, och genom att själv behandla ömma muskler med Healing Hook. Med kroken kan du behandla inte bara ömma ryggmuskler, utan även de stora benmusklerna och till och med fotsulorna som gör ont när du står eller går. Testa till exempel HealingHOOK tillsammans med en mässdag.

För bilisten

När man sitter i en bil tillbringar en person ofta långa perioder i monotona positioner. Kroppen domnar och musklerna förkortas. Med Healing Hook kan du effektivt återuppliva blodcirkulationen i hela kroppen. Att stretcha bicepsmuskeln är också oerhört viktigt för förare, eftersom en stram trapezmuskel gör det svårt att vända huvudet bakåt. Som flexibel person reagerar du snabbare i trafiken och det kan till exempel en dag rädda ditt liv.

För en idrottare eller en aktiv person

Med Healing Hook kan du påskynda återhämtningen från sportprestationer genom att behandla muskler som ansträngs under träning. Det finns till exempel ett hinna på ytterkanten av låret, som ofta drar åt vid träning. Genom att svänga Healing Hook över membranet kan du lindra smärtan. Healing Hook fungerar även utmärkt när det är nödvändigt att själv lindra muskelspänningar på tävlingsplanen, och därför används den till exempel av en av våra främsta spjutkastare!

För dig som lider av olika åkommor

Healing Hook är ett självhjälpsverktyg för många olika åkommor. Med den behandlar du en bultande ischias, roterar skallbasen för att göra huvudvärken mildare och gör en frusen axel mer funktionell igen. Med Healing Hook utlöser du axelkramper, och på handtaget kan du snurra tennisarmbåge för att göra tennisarmbågen mindre smärtsam. På krokdelen kan du fräscha upp blodcirkulationen i det artritiska knäet och med fasta tryck utlöser du päronmuskelns smärttillstånd.

För en ung person

Många ungdomar och studenter tillbringar mycket tid framför datorn, antingen arbetar eller har roligt. En statisk sittställning och tangentbordsarbete har orsakat dessa generationer redan i unga år åkommor som tidigare bara sågs hos vuxna eller åldrande människor. Det finns en hel åldersgrupp av personer med demens på uppgång, om vi inte gör något åt ​​det. Med en Healing Hook kan även unga ta hand om sitt eget välmående.

Som en gåva

Smärtkroken passar som present till alla, oavsett ålder, tro, kost eller idrott. Den iögonfallande och tidlösa Healing Hook är den perfekta julklappen, fars- eller morsdagspresenten och en fantastisk inflyttningsidé. En smärtkrok är också en bra affärspresent.

För passagerare

Reser du på jobbet eller på fritiden? Tack vare sin innovativa design kan Healing Hook enkelt bäras i din väska. När den är ihopfälld får den plats i nästan vilket bagage som helst eller hänger på remmarna på en cykel när du till exempel vandrar. Ingenting avslutar en vandringsresa bättre än fotsulorna ihopkrupen vid lägerelden. Därmed har Kipukokuku blivit en osviklig partner för många resenärer. På en lång tåg- eller flygresa blir sätena styvare, så Healing Hook att använda kroken är som bäst.