HealingHOOK – Svart

49,95  sis.alv.

Äkta och original Pain Hook®
100% inhemsk

Tillverkad av naturfiberkomposit, som är en högkvalitativ, ekologisk och hållbar inhemsk innovation och tillverkad i Finland.

Naturfiberkomposit är en ekologisk blandning som använder 50 % träfiber.

Smärtkroken hjälper dig t.ex.

  • för att lindra axelspänningar och slappna av
  • för att förbättra blodcirkulationen och lymfcirkulationen
  • för migränsymptom
  • till huvudvärk
  • för att komma åt smärtpunkter i scenområdet
  • att återhämta sig från sportprestationer snabbare
  • ischias problem
  • för smärta i rygg och överarm

Fri frakt vid köp för minst 100 euro!

I lager

SKU: kkmusta Category:

Den sportiga tvillingbror till den klassiska trä Kipukokuku®. Denna produkt är gjord för människor på resande fot. Ta med dig kroken till gymmet och unna dig ett återställande och avkopplande bastupass efter ett hårt träningspass. Kom ihåg att ta en krok till kabinbastun också. Materialet står emot fukt bättre än sin tvillingbror i trä.

Hur slappna av, eliminera smärta, minska stress och återhämta sig snabbare?

Svaret är Pain Hook. Kipukokuk har redan lett till över 200 000 finländare som lider av ovannämnda problem. Gå med i raden av glada Kipukukku-användare och börja effektiv egenvård direkt. Tack vare sin ringa storlek kan Kipukokukku tas med till gymmet, arbetsplatsen eller till exempel på semester. För priset av ett massagebesök får du tillgång till en evig partner vars användningsmöjligheter är obegränsade.

Krokbehandling kombinerar fördelarna med massage och triggerpunktsbehandling. De vanligaste fördelarna skapar en avslappnad känsla när muskelspänningar lindras. Detta resulterar i förbättrad blodcirkulation och syretillförsel i vävnaden, vilket lindrar smärta.
Tiesitkö?

Materialen vi använder är väldigt ekologiska.

Naturfiberkomposit är som material ett billigare alternativ till björkplywood, och det tål förändringar i luftfuktighet bättre än trä. Det är därför många idrottare föredrar den svarta Pain Hook istället för Pain Hook i trä. Materialet är lätt att hålla rent, så det lämpar sig perfekt för gym, bastu eller receptioner. Naturfiberkompositen är en finsk innovation, precis som den ursprungliga Kipukokuk av trä. Materialet är en blandning av träfiber och plast, som innehåller 50 % träfiber och 50 % polypropen. Därför är materialet ett betydligt mer ekologiskt alternativ än plast, och dess koldioxidavtryck är ungefär hälften av plastens. Dessutom är de tekniska egenskaperna bättre än plast, t.ex. vad gäller styvhet och hållbarhet.

Instruktioner om hur du använder kroken finns här.

Ytterligare information

Weight 0,4 kg

Reviews

Det finns inga recensioner än.

Be the first to review “HealingHOOK – Svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *