Lähes jokainen pitää Kipukoukusta, kun olen tämän käyttökokemuksista keskustellut tai opastanut alkuun. Kyseinen toteamus on aiheellinen jos sängyn alta löytyy kaikki ostos TV:n tarjonta omissa myyntipakkauksissaan ja aikomuksena on sijoittaa Kipukoukku samaan varastolokaatioon.

Tähän on helppo vastata: ”Ei tule”

Kipukoukun vähäinen käyttöaste

Tuleeko pyöräiltyä, jos fillari pitää joka kerta lainata? Entäpä juotua pakuriteetä*, jollei kaapista löydy pakurirouhetta?Tai olla syömättä herkkuja, kun niitä löytyy jokaisesta kaapista ja taskusta? Harvemmin.

Lihashuollon eteen pitää hieman nähdä vaivaa. Putkirullan ja fascia-pallon päälle täytyy kömpiä makaamaan, venyttely vaatii tyhjän tilan raivaamisen, joogaan tai hierojalle pitää varata aika ja selviytyä ajoissa paikalle. Kipukoukkukin otetaan käsiin ennen kuin mitään tapahtuu.

Tee asiat itsellesi helpoksi kaikessa mistä haluat tavan. Erityisesti uuden tavan. Illalla noin 200 tehtävän jälkeen voi Kipukoukunkin käyttö tuntua ylitsepääsemättömältä jos se pitää hakea yläkerrasta ja etsiä kaapista.

Kipukoukun korkeampi käyttöaste

Mitä enemmän esteitä löytyy sinun ja halutun lopputuloksen välissä, sitä vaikeampaa aloittaminen on. Lyhennä ketjua ja pidä sinun terveyttä edistävät työkalut käsillä, jolloin todennäköisemmin niitä kokeilet ja saat halutun hyödyn irti. Jätä Kipukoukku näkyville jotta muistat ottaa sen esiin kun hartiasi sitä eniten kaipaa. Koukkuja esiintyy syystäkin usein saunatiloissa, terassilla, treenikasseissa, työpisteillä, sohvan käsinojissa tai autoissa. Kipukoukkuhan on mitä mainioin sisustuselementti kaikkiin tiloihin! Suomessa valmistettu kotimaisista raaka-aineista ja aina käsin laatutarkastettu pala parasta itsehoitoa. Väreinä on koivu tai hiili.

Kaunis kuin sika pienenä

Jos koukku on hankittu etkä juuri nyt muista missä se kotonasi on. Etsi se illalla. Pyyhkäise pölyt pois ja avaa päivän jännitykset hartioista ja niskasta. Kun lopetat käytön, kokeile jättää se sinne missä istut päivittäin. Ehkä seuraavaan kokeilukertaan ei ole niin pitkä aika.

Muistan silti aina muistuttaa…

Kipukoukulla ei ole viimeistä käyttöpäivää, se kyllä jaksaa odottaa sinua ja niitä saa aina lisää.

Maksimaalinen käyttöaste!

Rennosti,
Ossi

*Pakuri on luonnon kovin antioksidantti. Kurkkaa Pakuri.fi ja saat sitä helposti suoraan postiluukkuun 🙂