Toimitusehdot

Hinnat

Jokaisen yksittäisen tuotteen hinta on ilmoitettu tuote-esittely sivulla. Esilläoleva hinta on euroina ( € ), ja se sisältää alv:n. Tuotehinta on voimassa nettikaupassa esitettyyn hintaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin tuotteissamme.

Toimitustavat ja -kulut

Tilaamasi tuotteet pyritään toimittamaan teille 5 arkipäivän kuluessa. Mahdolliset toimituskulut näkyvät ostoskorissa. Toimitamme tuotteet Ärräpussilla lähimpään R-Kioskiin. Saat ilmoituksen tekstiviestitse kun tilaus on noudettavissa.

Paketin vastaanottaja saa tiedon Ärräpussin saapumisesta tekstiviestillä. Paketin luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Mikäli paketin vastaanottaja on estynyt noutamaan pakettia ja valtuuttaa toisen henkilön, tulee paketin noutajalla olla mukana valtakirja ja henkilöllisyystodistus. Voit tutustua Ärräpussiin tästä >>

Maksutavat ja -ehdot

Checkout tarjoaa sinulle turvallisen maksutavan. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa. Voit tutustua tarkemmin Checkoutin maksutapoihin ja -ehtoihin tästä.

Asiakaspalautus

Tuotteillamme on tyytyväisyystakuu.
​Mikäli et jostain syystä pitänyt tuotteesta tai havaitsit siinä virheen, otathan yhteyttä info@healinghook.fi.

Yhteystiedot

Kipukoukku®
​HealingHOOK
info@healinghook.fi
​03 755 8288