Toimintaperiaate

Mihin Kipukoukun® toiminta perustuu?

Kipukoukku® on kestävästä luonnonkuitumateriaalista valmistettu vuoropainelulaite. Sen teho perustuu lihasjännitysten laukeamiseen ja verenkierron vilkastumiseen sekä kuona-aineiden poistoon. Kipukoukulla® pääsee käsiksi myös selän kipupisteisiin omin voimin. Kipukoukun® hoito on tehokkainta, mikäli käytät sitä perättäisinä päivinä, esim. television ääressä, 10–15 min kerrallaan.

Vuoropainelumenetelmä

Kipukoukun® teho ei perustu klassiseen skandinavialaiseen hierontaan vaan vuoropaineluun, menetelmään jota käytetään hierontana esimerkiksi Kaukoidässä ja Turkissa. Vuoropainelussa hoitaja painelee lihaksia peukalollaan, siirtäen sitä aina painallusten välissä viereiseen kohtaan lihaksessa. Vuoropainelun on todettu olevan jopa tehokkaampaa kuin tavallinen hieronta, ja sillä saa käsitellä jopa tulehtuneita lihaksia. Vuoropainelumenetelmä vapauttaa verenkiertoa lihaksessa, jolloin kuona-aineet poistuvat. Lihas saa paremmin happea ja elimistö puhdistuu. Runsas vedenjuonti edistää kuonan poistumista. Kipukoukun® pää imitoi hierojan peukalon painallusta, jolloin sama vaikutus saadaan aikaan kotikonstein. Kipupisteen löytyessä samaa kohtaa painetaan yhtäjaksoisesti 10-30 sekuntia. Jännittyneen lihaksen lauetessa verenkierto vapautuu ja tulee lämmin olo. Positiivisen kierteen alkaessa keho pystyy myös itse korjaamaan vaivojaan.

Entä jos käyn jo hierojalla?

Kipukoukkua® ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattilaisen tekemää hoitoa, vaan se on täydentävä laite, jolla hoitotuloksia pidetään yllä ja parannetaan kotikonstein. Kysy vinkkejä omalta fysioterapeutiltasi tai hierojaltasi, tai vilkaise käyttöohjeistamme juuri sinun vaivoillesi sopiva tapa käyttää Kipukoukkua®.

Kipukoukulle® tulleita kysymyksiä:

Kysymys: Eräs asiakkaamme on tuonut kirpputorillemme myytäväksi 5 kpl saman näköisiä uusia tuotteita, kuin oikea kipukoukku®. Saako kirpputorimme pitää niitä myytävänä vuokratulla pöydällä?

Vastaus: Vastaus on yksikertaisesti, ei!

Kysymys: Näin Heinolan torilla heinäkuussa vanhemman miehen myyvän kipukoukun® näköisiä tavaroita muovisäkistä, onko se luvallista?

Vastaus: Vastaus on ei. Kyseessä on rikollinen teko, mikäli kyseinen henkilö on loukannut Kipukoukun® mallisuojaa.

Kysymys: Saanko valmistaa vastaavaa koukkua, mutta ilman niveltä?

Vastaus: Sekä nivelletty että niveletön Kipukoukku® ovat mallisuojattuja tuotteita, eli kumpaakaan ei ole sallittua valmistaa.

Kysymys: Saako Kipukoukkua® valmistaa esimerkiksi puukäsityötunnilla tai kansalaisopistossa?

Vastaus: Ohjaaja, joka opettaa tai valvoo Kipukoukun® valmistamista esimerkiksi koulussa tai kansalaisopistossa syyllistyy rikolliseen tekoon, samoin kuin hänen työnantajansa. Viemme kaikki tietoomme tulleet rikkomukset eteenpäin.

Aidon Kipukoukun® ostamalla tuoet suomalaista työtä ja kunnioitat keksijän oikeutta omaan keksintöönsä.