Kipukoukun® tarina

Kipukoukun® tarinan ensimmäiset askeleet otettiin vuosituhannen vaihteessa pienessä maalaiskylässä, Vilppulassa, josta koukun keksijä Jukka Heininen on kotoisin. Ajatus selän taakse ulottuvasta apuvälineestä syntyi 2000-luvun alussa Heinisen hieronnoissa käyvien asiakkaiden toivomusten pohjalta; yksin asujat toivoivat laitetta, jolla voisi itse hoitaa kiputilojaan kotioloissa.

Kipukoukun® historia

Ensimmäiset vanerinpalat Jukka Heininen haki läheisestä rautakaupasta vanhalla rollaattorilla, ja siitä alkanut kehitystyö johti Kipukoukun® nykyiseen muotoonsa. Idea kypsyi, ja ensimmäiset Kipukoukut® valmistuivatkin Heinisen kellarissa vanhalla vannesahalla.

Heininen kehitteli koukun muotoa ja kävi välillä paikallisissa liikkeissä esittelemässä koukkua ja hakemassa palautetta. Alkuun koukku muistutti enemmänkin hakkua tai viikatetta. Varsinaisen oivalluksen Heininen sai appiukon seinältä. Nähdessään koristeeksi nostetun sirpin Heininen tajusi, että samaa muotoa voisi käyttää myös Kipukoukussa®. Kaareva varsi mahdollistaa koukun käytön eri puolilla selkää ja vie voiman edestä taakse.

Malli on suojattu

Vuosien varrella Kipukoukun® hyödyt ovat valloittaneet Suomen kansan, ja koukku onkin käytössä jo 200 000 perheellä. Vain hyviä keksintöjä kopioidaan. Varmistaaksemme asiakkaan saaman tuotteen laadun on Kipukoukku® suojattu sekä mallina että nimenä. Ainoastaan aitoa, kotimaista Kipukoukkua® saa kutsua kyseisellä nimellä.

Kipukoukku® nykypäivänä

Alkuperäisen puisen Kipukoukun® jälkeen tuotetta on merkittävästi kehitetty ja jalostettu eteenpäin. Toisen sukupolven Kipukoukut® on valmistettu kotimaisesta, ekologisesta luonnonkuitukomposiitista. Uudet biokomposiittikoukut sisältävät useita parannuksia alkuperäiseen puukoukkuun verrattuna. Viennin ensiaskeleita tukemaan on luotu uusi brändi, ja samalla uusi kansainvälinen nimi, HealingHOOK. Kipukoukku® on nyt parempi kuin koskaan!