HealingHOOK – Musta

(6 customer reviews)

49,95  sis.alv.

Aito ja alkuperäinen Kipukoukku®
100% kotimainen

Valmistettu luonnonkuitukomposiitista joka on laadukas, ekologinen ja kestävä kotimainen innovaatio ja valmistettu Suomessa.

Luonnonkuitukomposiitti on ekologinen seos jossa käytetään 50% puukuitua.

Kipukoukku auttaa sinua mm.

 • poistamaan hartiajännitystä ja rentoutumaan
 • parantamaan verenkiertoa ja lymfakiertoa
 • migreeniin oireisiin
 • päänsärkyyn
 • pääsemään käsiksi lavan alueen kipukohtiin
 • palautumaan urheilusuorituksesta nopeammin
 • iskiasongelmiin
 • selkä- ja olkavarsikipuihin

Vähintään 100 euron ostoksiin ilmainen toimituskulu!

Varastossa

SKU: kkmusta Category:

Kuvaus

Klassisen puisen Kipukoukun® sporttinen kaksoisveli. Tämä tuote on tehty liikkuville ihmisille. Ota koukku mukaan kuntosalille ja suo itsellesi palauttava ja rentouttava saunatuokio kovan treenin jälkeen. Muista viedä yksi koukku myös mökkisaunaan. Materiaali kestää kosteutta puista kaksoisveljeään paremmin.

Kuinka rentoutua, poistaa kipua, vähentää stressiä ja palautua nopeammin?

Vastaus on Kipukoukku. Kipukoukku on tuonut helpotusta jo yli 200 000 suomalaiselle, jotka kärsivät edellämainituista ongelmista. Liity sinäkin onnellisten Kipukoukun käyttäjien joukkoon, ja aloita tehokas itsehoito heti. Pienen kokonsa ansiosta Kipukoukku kulkeutuu mukaan kuntosalille, työpaikalle tai vaikkapa lomamatkalle. Hierojakäynnin hinnalla saat käyttöösi ikuisen kumppanin, jonka käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Koukkukäsittely yhdistää hieronnan ja triggerpistehoidon hyödyt. Yleisimmät hyödyt saavat aikaan rentoutuneen olon lihaskireyksien lauetessa. Tästä seuraa parantunut verenkierto ja hapen saanti kudoksessa, jolloin kivut lievittyvät.

Tiesitkö?

Käyttämämme materiaalit ovat erittäin ekologisia.

Luonnonkuitukomposiitti on materiaalina koivuvaneria edullisempi vaihtoehto, ja se kestää kosteuden vaihteluja puuta paremmin. Tästä syystä moni urheilija suosiikin puisen Kipukoukun sijaan mustaa Kipukoukkua. Materiaali on helppo pitää puhtaana, joten se soveltuu erinomaisesti kuntosaleille, saunaan tai vastaanottotiloihin. Luonnonkuitukomposiitti on suomalainen innovaatio, kuten alkuperäinen puusta valmistettu Kipukoukkukin. Materiaali on puukuidun ja muovin sekoitusta, joka sisältää 50 % puukuitua ja 50 % polypropeenia. Näin ollen materiaali on huomattavasti muovia ekologisempi vaihtoehto ja sen hiilijalanjälki on noin puolet muovia pienempi. Lisäksi tekniset ominaisuudet ovat muovia paremmat mm. jäykkyyden ja kestävyyden suhteen.

Ohjeita koukun käyttöön löydät täältä.

Lisätietoja

Weight 0,4 kg

6 reviews for HealingHOOK – Musta

 1. Vilhelmiina

  Excellent product!Aivan loistava kehonhuoltoväline ja todella helppo pitää puhtaana, joten sopii tällaiselle kovan luokan urheilijallekin! Ehdottomasti 5/5

 2. Pirjo

  Wonderful self-care product! Perfect for reaching those hard to get areas. I’m using it frequently on my shoulders to release the tension on my trapezius. I definitely recommend this! It is the best on the market!

 3. Hannu Lammi

  Mielettömän mahtava tämä kipukoukku.
  Linja-autonkuljettajan rattiniskaa painellut monen monta kertaa kuntoon.
  Melkein odottaa jumeja kun tietää kuinka täsmähoitoa sitä itse itsellensä voikin antaa.
  Pelkästään plussaa

 4. Leena Grönholm

  Kipukoukulla parantaa olkapääkivut pysyvästi ilman särkylääkkeitä. Ja kun muistaa käyttää päivittäin, vaikka särkyä ei olisikaan, niin särkyä ei tulekaan.

 5. Veikko Ahonen

  Erittäin miellyttävä materiaali ja muoto, jo minuutin painelu jumikohdasta avaa paikkoja. Erinomainen vempele arkeen!

 6. Tuukka Virkkilä

  Mahtava tämä saunankestävä malli, paikka on meidän taloudessa saunan alalauteella odottamassa

Add a review

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *