HealingHOOK – Koivu

(6 customer reviews)

69,95  sis.alv.

Aito ja alkuperäinen Kipukoukku®
100% kotimainen

Valmistettu laadukkaasta, ekologisesta ja kestävästä kotimaisesta koivuvanerista.

Kipukoukku auttaa sinua mm.

 • poistamaan hartiajännitystä ja rentoutumaan
 • parantamaan verenkiertoa ja lymfakiertoa
 • migreeniin oireisiin
 • päänsärkyyn
 • pääsemään käsiksi lavan alueen kipukohtiin
 • palautumaan urheilusuorituksesta nopeammin
 • iskiasongelmiin
 • selkä- ja olkavarsikipuihin.

Vähintään 100 euron ostoksiin ilmainen toimituskulu!

Varastossa

SKU: kkpuu Category:

Koivuvaneri on kestävä, luonnonmukainen ja käytössä miellyttävä materiaali. Käytämme ainoastaan suomalaista koivuvaneria, jotta voimme varmistaa materiaalin laadukkuuden. Puu on materiaalina elävämpi kuin luonnonkuitukomposiitti ja kaunis puinen Kipukoukku soveltuukin parhaiten kodin olohuoneeseen tai työpisteelle.

Kuinka rentoutua, poistaa kipua, vähentää stressiä ja palautua nopeammin?

Vastaus on Kipukoukku®. Kipukoukku® on tuonut helpotusta jo yli 200.000 suomalaiselle, jotka kärsivät edellämainituista ongelmista. Liity sinäkin onnellisten Kipukoukun® käyttäjien joukkoon, ja aloita helppo itsehoito heti. Pienen kokonsa ansiosta Kipukoukku® kulkeutuu mukaan kuntosalille, työpaikalle, tai vaikkapa lomamatkalle. Hierojakäynnin hinnalla saat käyttöösi ikuisen kumppanin, jonka käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Koukkukäsittely yhdistää hieronnan ja triggerpistehoidon hyödyt. Yleisimmät hyödyt saavat aikaan rentoutuneen olon lihaskireyksien lauetessa. Tästä seuraa parantunut verenkierto ja hapen saanti kudoksessa, jolloin kivut lievittyvät.

Tiesitkö?

Käyttämämme materiaalit ovat erittäin ekologisia.

Kaunis koivuvanerinen Kipukoukku on suomalainen innovaatio.

Ohjeita koukun käyttöön löydät täältä.

Lisätietoja

Weight 0,4 kg

6 reviews for HealingHOOK – Koivu

 1. Riitta Alaluusua

  Olen käynyt läpi kaksi isoa selkäleikkausta ja tänä keväänä alkoivat taas samanlaiset oireet hermopinne-oireista. Kävin lääkärissä, sain vahvat kipulääkkeet ja rumba oli valmiina alkamaan kohti leikkauspöytää.
  Sain jo ajankin keskussairaalaan.

  Siskoni antoi vinkin, hanki kipukoukku, Never hear!

  Tein työtä käskettyä ja kuukausi sitten aloitin YouTuben ohjeilla koukkuamisen kahdesti päivässä. Viikossa hävisivät kivut lähes kokonaan ja nyt (4 vk.) ei ole ollut enää minkäänlaisia tuntemuksia iskiaksesta.

  Erikoislääkäriaika on peruttu, kivut ovat kadonneet, mieli loistava ja koukkaaminen jatkuu uusilla versioilla esim.jalkapohjat, lavat, niska jne.

  Kahta asiaa en vaihda toinen on ystävät ja toinen on KIPUKOUKKU!

 2. Jenni Tuominen

  Kahden alle 3-vuotiaan lapsen kanssa niskat, hartiat ja selkä ovat todella kovilla. Onneksi joulupukki toi Kipukoukun! Kipukoukkua on helppo pitää käden ulottuvilla ja käyttää aina, kun arjen pyörityksessä löytyy pikku väli omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle.

 3. Anja Vuori

  Muutaman vuoden ollut käytössä ja on ihan parasta. Kipeät pahkurat hävis! Nyt koukku lainassa pojalla, joka totes että ihan pakko hommaa oma.

 4. Johanna R.

  Laadukas ja mukavasti käteen sopiva kipukoukku on oiva apu selän lihasjumien paineluun.

 5. Leena Grönholm

  Hyvä kaikkien kipukohtien käsittelyyn ja puinen tuntuu suomalaiselta tuotteelta ja sitä voi säilyttää vaikka kirjahyllyssä. Olen ostanut lapsillekin omat ja antanut muutaman lahjaksi. Kun käyttää päivittäin vaikka telkkaria katsellessa, niin säryt pysyvät poissa ja särkylääkkeet saavat jäädä kauppaan.

 6. Elina Rinne

  Uskomattoman hyvä rentouttamaan lihasjumeja ja kätevä pakata mukaan matkalle.

Add a review

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *