HealingHOOK – Pinkki

49,95  sis.alv.

Aito ja alkuperäinen Kipukoukku®
100% kotimainen

Valmistettu luonnonkuitukomposiitista, joka on laadukas, ekologinen ja kestävä kotimainen innovaatio ja valmistettu Suomessa.

Luonnonkuitukomposiitti on ekologinen seos, jossa käytetään 50% puukuitua.

Kipukoukkua auttaa sinua mm.

  • poistamaan hartiajännitystä ja rentoutumaan
  • parantamaan verenkiertoa ja lymfakiertoa
  • migreeniin oireisiin
  • päänsärkyyn
  • pääsemään käsiksi lavan alueen kipukohtiin
  • palautumaan urheilusuorituksesta nopeammin
  • iskiasongelmiin
  • selkä- ja olkavarsikipuihin.

Vähintään 100 euron ostoksiin ilmainen toimituskulu!

Varastossa

SKU: kkpinkki Category:

Kuvaus

Mustan Kipukoukun® värikäs ja pirteä kaksoissisar. Tämä tuote on tehty liikkuville ihmisille. Ota koukku mukaan kuntosalille, ja suo itsellesi palauttava ja rentouttava saunatuokio kovan treenin jälkeen. Muista viedä yksi koukku myös mökkisaunaan. Materiaali kestää kosteutta puista kaksoisveljeään paremmin. Tuntuma on lämmin, samettisen pehmeä, mutta samaan aikaan erittäin kestävä.

Kuinka rentoutua, poistaa kipua, vähentää stressiä ja palautua nopeammin?

Vastaus on Kipukoukku. Kipukoukku on tuonut helpotusta jo yli 200.000 suomalaiselle, jotka kärsivät edellämainituista ongelmista. Liity sinäkin onnellisten Kipukoukun käyttäjien joukkoon, ja aloita tehokas itsehoito heti. Pienen kokonsa ansiosta Kipukoukku kulkeutuu mukaan kuntosalille, työpaikalle, tai vaikkapa lomamatkalle. Hierojakäynnin hinnalla saat käyttöösi ikuisen kumppanin, jonka käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

Koukkukäsittely yhdistää hieronnan ja triggerpistehoidon hyödyt. Yleisimmät hyödyt saavat aikaan rentoutuneen olon lihaskireyksien lauetessa. Tästä seuraa parantunut verenkierto ja hapen saanti kudoksessa, jolloin kivut lievittyvät.

Tiesitkö?

Käyttämämme materiaalit ovat erittäin ekologisia.

Luonnonkuitukomposiitti on materiaalina koivuvaneria edullisempi vaihtoehto ja se kestää kosteuden vaihteluja puuta paremmin. Tästä syystä moni urheilija suosiikin puisen Kipukoukun sijaan biokomposiitista valimistettua Kipukoukkua. Materiaali on helppo pitää puhtaana, joten se soveltuu erinomaisesti kuntosaleille, saunaan tai vastaanottotiloihin. Luonnonkuitukomposiitti on suomalainen innovaatio, kuten alkuperäinen puusta valmistettu Kipukoukkukin. Materiaali on puukuidun ja muovin sekoitusta, joka sisältää 50 % puukuitua ja 50 % polypropeenia. Näin ollen materiaali on huomattavasti muovia ekologisempi vaihtoehto ja sen hiilijalanjälki on noin puolet muovia pienempi. Lisäksi tekniset ominaisuudet ovat muovia paremmat mm. jäykkyyden ja kestävyyden suhteen.

Ohjeita koukun käyttöön löydät täältä.

Reviews

Ei vielä arvosteluja.

Be the first to review “HealingHOOK – Pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *